Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Άρθρο 1
Επωνυμία – Έδρα
Ιδρύεται Σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία ΄΄ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ’’ με έδρα την Καλαμάτα.
Το Σωματείο έχει κυκλική σφραγίδα με την επωνυμία του και απεικονίζει τον Άγιο Αρτέμιο
Άρθρο 2

Σκοπός
Σκοπός του Σωματείου είναι :
α) Η δημιουργία σχέσεων φιλίας η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και αμοιβαίας εξυπηρετήσεως μεταξύ των συνταξιούχων αστυνομικών που είναι μέλη του Σωματείου και των οικογενειών τους.
β) Η διοργάνωση πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, οι οποίες συμβάλλουν στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη των μελών του.
γ) Η προστασία και προαγωγή οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων.

Άρθρο 3

Πόροι του Σωματείου
Οι πόροι του Σωματείου διακρίνονται σε τακτικούς και έκτακτους.
Τακτικοί πόροι είναι το δικαίωμα εγγραφής και οι ετήσιες συνδρομές.
Το ύψος του δικαιώματος έγγραφης και της συνδρομής ορίζεται από την Γενική Συνέλευση.
Έκτακτοι πόροι οι προαιρετικές συνδρομές μελών, τα έσοδα από εκδηλώσεις, οι δωρεές και γενικά κάθε νόμιμο έσοδο.

Άρθρο 4

Μέλη (Τακτικά – Επίτιμα)
α)Μέλη τακτικά του Σωματείου μπορούν να είναι αστυνομικοί έως τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου ,ανεξαρτήτως καταληκτικού βαθμού, ή αξιωματικοί, οι οποίοι ήταν μέλη πρωτοβάθμιων Σωματείων που ανήκαν στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ όταν ήταν εν ενεργεία.
β)Η Εγγραφή τακτικού μέλους γίνεται κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου. Για την εγγραφή του αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο δύναται να την αρνηθεί αιτιολογημένα, με πλειοψηφία των 2/3 των μελών της και σε αυτή την περίπτωση αποφασίζει τελεσίδικα η Γενική Συνέλευση.
γ)Η Γενική Συνέλευση ονομάζει επίτιμα μέλη πρόσωπα που ενισχύουν υλικά ή ηθικά το σωματείο ή που συντελούν αποφασιστικά στην επιτυχία των σκοπών του.
δ)Κάθε υποψήφιο μέλος μαζί με την αίτησή του οφείλει να συνυποβάλλει δήλωση, με την οποία να δηλώνει ενυπόγραφα, ότι αποδέχεται το καταστατικό του Σωματείου και τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης.
ε)Μέλη του Σωματείου μπορούν να εγγράφονται και οι σύζυγοι αποβιωσάντων αστυνομικών χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου και υποχρέωση εισφορών.
στ) Δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής ως μέλη του Σωματείου, αστυνομικοί οι οποίοι έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για αδικήματα x;
Άρθρο 5
Αποχώρηση μελών
Κάθε μέλος αποχωρεί ελεύθερα . Η αποχώρηση του πρέπει να γίνει γνωστή στο Δ.Σ. του Σωματείου εγγράφως τουλάχιστον ένα μήνα πριν το τέλος του κάθε οικονομικού έτους. Ο παραιτούμενος ή διαγραφόμενος από μέλος του σωματείου δεν δικαιούται να ζητήσει επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων για συνδρομές.
Άρθρο 6

Δικαιώματα και υποχρεώσεις μελών


α) Το πάγιο δικαίωμα εγγραφής και η συνδρομή για κάθε έτος καθορίζεται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Η σημερινή Γενική Συνέλευση ορίζει 5 ευρώ το δικαίωμα εγγραφής και 15 ευρώ την ετήσια εισφορά.
β) Κάθε μέλος που έχει εγγραφεί σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 4 στο Σωματείο και είναι εντάξει στις οικονομικές του υποχρεώσεις, έχει το δικαίωμα να εκλέγει και να εκλέγεται στη Διοίκηση του Σωματείου.
γ) Υπάρχει δυνατότητα σε όσους συναδέλφους δεν είναι εγγεγραμμένοι ως μέλη στο Σωματείο, να εγγράφονται και να πληρώνουν την εγγραφή- συνδρομή τους κατά την ημέρα της διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών και να λαμβάνουν μέρος στην ψηφοφορία.
δ)Κάθε μέλος έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να λαμβάνει μέρος στις Συνελεύσεις και εκδηλώσεις του σωματείου και να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του.

Άρθρο 7

Διαγραφή μελών
Διαγραφή μελών γίνεται στις κάτωθι περιπτώσεις :
α) Με απόφαση του Δ.Σ. διαγράφονται από το Σωματείο όσα μέλη δεν έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή τους μετά το κλείσιμο κάθε οικονομικού έτους.
β) Με απόφαση της Γ.Σ. διαγράφονται τα μέλη εκείνα, που η συμπεριφορά τους είναι ανάρμοστη σε σχέση με την ιδιότητα τους ως μέλους του Σωματείου ή παραβαίνουν εκ προθέσεως τους όρους του καταστατικού. Η απόφαση διαγραφής κοινοποιείται εγγράφως στον ενδιαφερόμενο.

Άρθρο 8
Διοίκηση
α)Το Σωματείο διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από 7 τακτικά και 7 αναπληρωματικά μέλη, τα οποία εκλέγονται ανά διετία , κατόπιν αποφάσεως προκήρυξης εκλογών από την Γενική Συνέλευση.
β)Μέλη του Δ.Σ. μπορούν να εκλεγούν όλα τα τακτικά μέλη του Σωματείου.
γ)Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν δέκα (10) ημέρες πριν την διενέργεια εκλογών έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας στο Δ.Σ. του Σωματείου.
ε)Το Δ.Σ. του Σωματείου με πράξη ονομάζει τους υποψηφίους και καταρτίζει ενιαίο ψηφοδέλτιο στο οποίο αναγράφονται τα ονόματα των υποψηφίων αλφαβητικά.
στ)Ο ψηφοφόρος εκφράζει την προτίμηση του με σταυρό στο όνομα του υποψηφίου και το κάθε ψηφοδέλτιο μπορεί να φέρει έως και 2 σταυρούς. Οι σταυροί προτίμησης μπορεί να φέρονται είτε στην αρχή είτε στο τέλος του ονόματος του υποψηφίου.
ζ)Οι επτά πρώτοι σε σταυρούς αποτελούν τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. ενώ οι επόμενοι επτά αποτελούν τα αναπληρωματικά μέλη.
η)Η Γενική Συνέλευση εκλέγει τριμελή εφορευτική επιτροπή, η οποία αναλαμβάνει την διεξαγωγή των εκλογών.
θ)Επίσης, με καθολική μυστική ψηφοφορία από ενιαίο ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από τα μέλη του Δ.Σ., εκλέγεται , ανά διετία, η εξελεγκτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τρία τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη.

Άρθρο 9
Συγκρότηση σε Σώμα
Με φροντίδα του πλειονοψηφήσαντος συμβουλίου το Δ.Σ. εντός επτά ημερών εκλέγει από τα τακτικά του μέλη τον Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο , Γενικό Γραμματέα, Βοηθό Γραμματέα, Οργανωτικό Γραμματέα, Ταμία, και Έφορο.
Εντός πέντε ημερών από την συγκρότηση του το νέο Δ.Σ. παραλαμβάνει από το απερχόμενο Δ.Σ. την διοίκηση του Σωματείου.
Με απόφαση του Δ.Σ. η θέση και η αρμοδιότητα των μελών μπορεί να τροποποιηθεί .
Η θητεία του Δ.Σ. είναι για δύο έτη .
Το πρώτο Δ.Σ. εκλέγεται από την πρώτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα συγκληθεί εντός μηνός από την έγκριση του καταστατικού.
Η Ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. θεωρείται τιμητικό αξίωμα και είναι άμισθη .
Τα μέλη του Δ.Σ. δικαιούνται μόνο έξοδα τους μετακίνησης και διαμονής κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, τα οποία αποδεικνύονται εγγράφως.

Άρθρο 10

Αντικατάσταση μελών του Δ.Σ.
α)Μέλος του Δ.Σ. το οποίο διαγράφεται από το Σωματείο ή υποβάλει παραίτηση από το Δ.Σ. αντικαθίσταται από τα αναπληρωματικά μέλη σύμφωνα με την σειρά εκλογής.
β)Μέλος του Δ.Σ. που απουσιάζει αδικαιολόγητα από τρείς συνεχείς συνεδριάσεις του Δ.Σ. αντικαθίσταται από τα αναπληρωματικά μέλη σύμφωνα με την σειρά εκλογής.
Άρθρο 11
Συνεδριάσεις του Δ. Συμβουλίου - Απαρτία
Το Δ.Σ. συνεδριάζει το λιγότερο μία φορά το μήνα μετά από έγγραφη πρόσκληση του προέδρου που ορίζει την ημερομηνία και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Το Δ.Σ. συνέρχεται και συνεδριάζει έκτακτα, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον πρόεδρο ή ζητηθεί εγγράφως από δύο μέλη με αίτηση τους στην οποία θα αναγράφουν τα θέματα συζητήσεως και θα αιτιολογούν τον κατεπείγοντα λόγο της συζητήσεως τους.
Σε αυτή την περίπτωση ο πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να συγκαλέσει συμβούλιο εντός τεσσάρων ημερών.
Σε περίπτωση που ο πρόεδρος αρνηθεί να συγκαλέσει συμβούλιο, αυτό συγκαλείται από τον αντιπρόεδρο του Σωματείου και σε περίπτωση άρνησης και αυτού το Δ.Σ. συνέρχεται αυτοδικαίως με πρόσκληση ενός εκ των συμβούλων που ζήτησαν την συνεδρίαση. Σε αυτή την περίπτωση καθήκοντα προέδρου ασκεί ο πρεσβύτερος από τους συμβούλους.
Στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. πρέπει να είναι παρόντα τουλάχιστον τα τέσσερα μέλη του.
Οι αποφάσεις λαμβάνονται με απόλυτη πλειοψηφία. Σε περίπτωση ισοψηφίας, όταν στο συμβούλιο συμμετέχουν πάνω από τέσσερα μέλη, επικρατεί η ψήφος του προέδρου.
Σε προσωπικά θέματα όπως και όταν τούτο κρίνεται απαραίτητο από την πλειοψηφία του Δ.Σ. του Σωματείου, η ψηφοφορία είναι μυστική.
Άρθρο 12
Καθήκοντα Διοικητικού Συμβουλίου
Το Δ.Σ. εκτελεί τις αποφάσεις της Γ.Σ. προνοεί, εισηγείται, αποφασίζει και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επιτυχία των στόχων του Σωματείου και λογοδοτεί στην Γενική συνέλευση.
Για όλες τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και των αποφάσεων που λαμβάνονται σε κάθε συνεδρίαση τηρούνται πρακτικά από το Γενικό Γραμματέα.
Τα πρακτικά αυτά επικυρώνονται μετά από κάθε συνεδρίαση με τις υπογραφές των μελών του Δ.Σ. Κανένα εκ των μελών δεν δικαιούται να αρνηθεί να υπογράψει τα πρακτικά του Δ.Σ., δύναται όμως εφόσον δεν συμφωνεί με την απόφαση να ζητήσει να καταχωρηθεί συνοπτικά στα πρακτικά η αντίθετη άποψη του.
Τα μέλη του Δ.Σ. είναι συνυπεύθυνα για τις αποφάσεις που λαμβάνονται στις συνεδριάσεις του εκτός των περιπτώσεων που δεν παρέστησαν ή παρέστησαν και διαφώνησαν και η διαφωνία τους αποδεικνύεται από τα πρακτικά των συνεδριάσεων.
Άρθρο 13

Αρμοδιότητες μελών του Δ.Σ.

Πρόεδρος
Ο Πρόεδρος του Σωματείου είναι υπεύθυνος για την εκπροσώπηση του Σωματείου σε όλες τις Δικαστικές και Διοικητικές αρχές. Προεδρεύει στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., διευθύνει τις συζητήσεις, θέτει θέματα για λήψη αποφάσεων και υπογράφει τα πρακτικά. Υπογράφει με τον Γραμματέα όλα τα έγγραφα και την αλληλογραφία του Σωματείου, καθώς και τα εντάλματα πληρωμής προς τον ταμία και εντολές αναλήψεως από τον Ταμία των καταθέσεων του Σωματείου στην Τράπεζα. Επικυρώνει με την υπογραφή του αποσπάσματα πρακτικών του Δ.Σ. και σε περίπτωση κωλύματός του αντικαθίσταται από τον αντιπρόεδρο.
Άρθρο 14
Αντιπρόεδρος
Αναπληρώνει τον Πρόεδρο σε περίπτωση κωλύματος. Είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των σχέσεων με αντίστοιχα Σωματεία και είναι επιφορτισμένος σε συνεργασία μα τον οργανωτικό γραμματέα για την επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων του σωματείου. Είναι επίσης υπεύθυνος σχέσεων συνεργασίας και αλληλοβοήθειας με τα Σωματεία των εν ενεργεία αστυνομικών υπαλλήλων.

Άρθρο 15

Γενικός Γραμματέας
Ο Γενικός Γραμματέας φυλάσσει τη σφραγίδα του Σωματείου, τηρεί το πρωτόκολλο, το βιβλίο πρακτικών, το βιβλίο μελών, το αρχείο και γενικά όλα τα βιβλία του σωματείου. Τηρεί τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ.Σ. και τα καταχωρεί στο ειδικό βιβλίο. Εκδίδει αντίγραφα και αποσπάσματα από αυτό. Φροντίζει για την αλληλογραφία και συνυπογράφει με τον πρόεδρο όλα τα έγγραφα, καθώς και τα εντάλματα πληρωμής προς τον ταμία.
Άρθρο 16
Οργανωτικός Γραμματέας
Είναι υπεύθυνος για την επιτυχή οργάνωση όλων των εκδηλώσεων του Σωματείου.
Ασκεί την εποπτεία σε κάθε εκδήλωση και είναι ο υπεύθυνος των σχέσεων του Σωματείου, με έτερους συναφείς συλλόγους.

Άρθρο 17
Βοηθός Γενικού Γραμματέα

Αναπληρώνει στα καθήκοντα του τον Γενικό Γραμματέα σε περίπτωση κωλύματος.
Βοηθά τον Γενικό Γραμματέα στην τήρηση των πρακτικών και των βιβλίων του Σωματείου.
Άρθρο 18
Ταμίας
Ο Ταμίας της Ένωσης είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά του σωματείου.
Εισπράττει τις συνδρομές των μελών και κάθε ποσό που δίδεται στο σωματείο για οποιονδήποτε λόγο.
Εκδίδει ειδικές διπλότυπες αποδείξεις αριθμημένες και σφραγισμένες.
Πληρώνει και εξοφλεί όλες τις υποχρεώσεις του σωματείου.
Συγκεντρώνει τα παραστατικά ενημερώνει και τηρεί το βιβλίο ταμείου.
Διαχειρίζεται το ταμείο του Σωματείου και στο τέλος του έτους υποβάλει στο Δ.Σ. προς έγκριση τον ισολογισμό ,τον απολογισμό της οικονομικής διαχειρίσεως και τον προϋπολογισμό για το νέο έτος. Ο ταμειακός απολογισμός του Σωματείου υπόκειται σε έλεγχο από την ειδική εξελεγκτική επιτροπή.
Άρθρο 19
Έφορος
Ο έφορος έχει την επιμέλεια και εποπτεία για το σύνολο της περιουσίας του Σωματείου. Τηρεί επίσης Βιβλίο στο οποίο καταγράφονται τα περιουσιακά στοιχεία του Σωματείου.
Άρθρο 20
Εξελεγκτική Επιτροπή
Η εξελεγκτική επιτροπή εκλέγεται ανά διετία από τα μέλη του Σωματείου., με καθολική μυστική ψηφοφορία από ενιαίο ψηφοδέλτιο μαζί με τα μέλη του Δ.Σ.
Ο ψηφοφόρος εκφράζει την προτίμηση του με σταυρό στο όνομα του υποψηφίου και το κάθε ψηφοδέλτιο μπορεί να φέρει ένα μόνο σταυρό.
Έχει τρία τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη . Χρέη πρόεδρου εκτελεί αυτός που πλειοψήφησε.
Η εξελεγκτική επιτροπή κάνει τακτικό και έκτακτο έλεγχο στην οικονομική διαχείριση του Σωματείου.
Ο τακτικός έλεγχος πραγματοποιείται στο τέλος κάθε οικονομικού έτους ενώ ο έκτακτος οποτεδήποτε το αποφασίσουν ομόφωνα τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής.
Κάθε έλεγχος που πραγματοποιεί η εξελεγκτική επιτροπή καταχωρείται σε ειδικό βιβλίο.
Η έκθεση για τον ετήσιο τακτικό οικονομικό έλεγχο υποβάλλεται μαζί με τον απολογισμό της ετήσιας διαχείρισης και τον προϋπολογισμό στην Γ.Σ.
Άρθρο 21
Βιβλία που τηρεί η Ένωση
α) Μητρώο τακτικών και επίτιμων μελών.
β) Βιβλίο πρακτικών συνεδριάσεων Δ.Σ.

γ) Βιβλίο ταμείου
δ) Βιβλίο περιουσίας της Ένωσης
ε) Βιβλίο εκθέσεων εξελεγκτικής επιτροπής
στ) πρωτόκολλο εισερχομένων και εξερχομένων εγγράφων
Όλα τα βιβλία πρέπει να έχουν αριθμημένες τις σελίδες τους.
Άρθρο 22
Γενική Συνέλευση
Το κυρίαρχο όργανο του Σωματείου είναι η γενική συνέλευση, στην όποια λαμβάνουν μέρος άπαντα τα μέλη, τα οποία έχουν ήδη εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σωματείο ή τις τακτοποιήσουν μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.
Η γενική συνέλευση είναι σε απαρτία όταν είναι παρόντα το λιγότερο το 1/3 των τακτικών μελών. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η συνεδρίαση αναβάλλεται για την ίδια ώρα και ημέρα της επόμενης εβδομάδας, η οποία διενεργείται με οποιονδήποτε αριθμό παρόντων μελών.
Η γνωστοποίηση διεξαγωγής της Γ.Σ. στα μέλη γίνεται κατά κύριο λόγο με ανακοίνωση στα γραφεία του Σωματείου και δημοσίευση σε μία ημερήσια τοπική εφημερίδα , δέκα τουλάχιστον μέρες πριν.
Στην ανακοίνωση αναγράφεται η ημέρα, η ώρα και ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. ως και τα θέματα που θα συζητηθούν.

Άρθρο 23
Τακτική Γενική Συνέλευση

Τον πρώτο μήνα κάθε ημερολογιακού έτους το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να συγκαλέσει τακτική Γενική Συνέλευση. Το Δ.Σ. λογοδοτεί για τον προηγούμενο χρόνο, αναλύει τον προϋπολογισμό και εκθέτει το πρόγραμμα του Σωματείου για τον επόμενο χρόνο.
Η τακτική Γενική συνέλευση εγκρίνει τον ισολογισμό, απολογισμό και προϋπολογισμό και απαλλάσσει το Δ.Σ. από κάθε διαχειριστική ευθύνη για το προηγούμενο έτος.
Οι εργασίες της τακτικής Γενικής Συνέλευσης διευθύνονται από τρία μέλη του Σωματείου, τα οποία εκλέγονται μετά από φανερή ψηφοφορία και δεν είναι μέλη ούτε του Δ.Σ. ούτε της ελεγκτικής επιτροπής.
Άρθρο 24
Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Το Δ.Σ. μπορεί να πραγματοποιήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση με απόφαση του ή αν το ζητήσει το 1/5 των μελών του Σωματείου.
Στην αίτηση για έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει να καθορίζονται και τα θέματα που θα συζητηθούν.
Οι εργασίες της έκτακτης γενικής συνέλευσης εκτελούνται ομοίως με της τακτικής.
Άρθρο 25
Διάλυση του Σωματείου
Το Σωματείο θεωρείται διαλυμένο μόνο αν ο αριθμός των τακτικών του μελών μειωθεί στον αριθμό 15 .
Σε αυτή την περίπτωση τα εναπομένοντα μέλη συνέρχονται σε έκτακτη Γενική
Συνέλευση και ο Πρόεδρος ή άλλο μέλος καταθέτει την εναπομείνασα περιουσία στην Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Μεσσηνίας
Άρθρο 26
Τροποποίηση καταστατικού

Τροποποίηση του καταστατικού μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μετά από απόφαση (τακτική ή έκτακτη) των 2/3 των μελών της Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα πρέπει να συγκληθεί ειδικά για αυτό το σκοπό.

Άρθρο 27
Για κάθε τι που δεν ορίζεται από το καταστατικό εφαρμόζονται οι σχετικοί νόμοι περί σωματείων.
Άρθρο 28
Η Προσωρινή Διοίκηση ανατίθεται στους :
1.Αθανασόπουλο Αθανάσιο, κάτοικο Καλαμάτας, οδός Πολυχάρους 18
2.Γεωργακόπουλο Βασίλειο, κάτοικο Καλαμάτας, οδός Ακρίτα 66
3.Κωνσταντέλο Νικόλαο , κάτοικο Μεσσήνης, οδός Παπάζογλου 11
4.Παπαμικρουλέα Ιωάννη, κάτοικο Καλαμάτας, οδός Άστρους 20
5.Σκοτάδη Βασιλική, κάτοικο Καλαμάτας, οδός Ηρώων 87
6.Σταματόπουλο Ιωάννη ,κάτοικος Μικρομάνης Μεσσηνίας
7.Τζάνος Γεώργιος, κάτοικο Καλαμάτας, οδός Θράκης 7
8.Γαλανόπουλος Αθανάσιος, κάτοικο Φιλιατρών
9.Μιχαλόπουλος Χρίστος , κάτοικο Καλαμάτας, οδός Αγ. Αναργύρων 32
Τα πρώτα επτά μέλη ως τακτικά και τα δύο ως αναπληρωματικά, τα οποία θα επιμεληθούν τη δικαστική αναγνώριση του Σωματείου και τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης ένα μήνα μετά από την αναγνώριση του, με θέμα λογοδοσία του προσωρινού Διοικητικού συμβουλίου και την ανάδειξη Διοικητικού συμβουλίου.
Άρθρο 29

Το παρόν καταστατικό αποτελείται από 29 άρθρα, εγκρίθηκε σήμερα από τα ιδρυτικά μέλη και υπογράφεται από αυτά, ως έπεται.
Καλαμάτα…………………….