Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Πέρα απο κάθε προσδοκία η συμμετοχή...

Πέρα απο κάθε προσδοκία ήταν η συμμετοχή στην κοπή πίτας της Ένωσης μας.
Τα μέλη μας απο νωρίς κατέκλισαν την αίθουσα του ΄΄Βεργίνα Παλλάς΄΄ με αποτέλεσμα την ώρα της κοπής επικρατούσε το αδιαχώρητο.
Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μεσσηνίας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και έκοψε την πίτα μας.
Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Μεσσηνίας της Ν.Δ. κ.Σαμπαζιώτης Δημήτριος και κ.Κουσελάς Δημήτριος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ.Νίκας Παναγιώτης , η εκπρόσωπος του Νομάρχη κ. Αντωνία Μπούζα ,Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Μεσσηνίας,Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι .
Τα μέλη μας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και η ευχή που επικρατούσε στην αίθουσα ήταν στην κοπή πίτας του 2010 η Ένωση να απαριθμεί διπλάσια μέλη.
Μόνο μελανό σημείο στην εκδήλωση ήταν η απουσία εκπροσώπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας την οποία η Ένωση μας αντί σχολιασμού την παραπέμπει στην κρίση των συναδέλφων συνταξιούχων και των έν ενεργεία.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Σήμερα 15/1/2009...

Συζητήθηκε σήμερα ενώπιον του διαστηρίου η αίτηση αναγνώρισης της ΕΣΚΑΝΜ και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε ένα περίπου μήνα.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση διαμαρτυρίας ''Έναντια σε κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται'' που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Π.Ο.ΑΣ.Υ και της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η υπό ίδρυση Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Ν.Μεσσηνίας την οποία εκπροσώπησε ο πρόεδρος της προσωρινά διοικούσας επιτροπής.

Μετά την εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΜ επισκέφθήκε μαζί με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΥΝΜ τον τραυματία συμπατριώτη μας αστυνομικό θύμα της άνανδρης δολοφονικής επίθεσης κατά των ανδρών των Μ.Α.Τ. όπου ενημερώθηκαν για την πορεία της υγείας του.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ


Διαδήλωση κατά της ''ΒΙΑΣ'' διοργανώνουν η Π.Ο.ΑΣ.Υ. και η Π.Ο.ΑΞΙ.Α στην πλατεία Συντάγματος στις 15/1/08...