Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Έγραψαν για εμάς στις 05/11/2008

Πηγή εφημερίδα Θάρρος

Hi – tech συνταξιούχοι
Συνταξιούχους με την πρώτη ματιά δεν τους λες, αλλά είναι η προσωρινή διοίκηση της υπό ίδρυση Ένωσης Συνταξιούχων Κατωτέρων Αστυνομικών Μεσσηνίας.
Αν και συνταξιούχοι, τους βλέπουμε ιδιαίτερα εξελιγμένους και εξοικειωμένους με την τεχνολογία, αφού ο φορητός υπολογιστής ήταν βασικό εργαλείο της προχθεσινής τους συνάντησης.
Β.Β.

Πηγή εφημερίδα Σημαία

Δεν έπεφτε καρφίτσα… στην συνάντηση των Συνταξιούχων της ΕΛ.ΑΣ.


Μια διαφορετική βραδιά η χθεσινή ήταν για τους συνταξιούχους αστυνομικούς του νομού μας. Στο χώρο της καφετέριας του ξενοδοχείου «Φλοίσβος» της πόλις μας πραγματικά χθες βράδυ επικρατούσε το αδιαχώρητο. Συνταξιούχοι της ΕΛ.ΑΣ. διαφόρων ηλικιών παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ενημέρωση από το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο για τους στόχους του υπό ίδρυση σωματίου των.
Για το υπό ίδρυση σωματείο των συνταξιούχων αστυνομικών υπό την ονομασία ΄΄ Ένωση Κατωτέρων Συνταξιούχων Αστυνομικών Νομού Μεσσηνίας ΄΄ έχει κατατεθεί αίτηση αναγνώρισης η οποία θα εκδικασθεί στις αρχές Ιανουαρίου του νέου έτους.
Τα μελή του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου αφού ευχαρίστησαν για την ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή τους συνταξιούχους τους ενημέρωσαν κατ’ αρχάς για τους στόχους του σωματίου.
Στόχοι του υπό ίδρυση σωματίου σύμφωνα με την προσωρινή διοικούσα επιτροπή είναι η δημιουργία σχέσεων φιλίας η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και αμοιβαίας εξυπηρετήσεως μεταξύ των συνταξιούχων αστυνομικών που είναι μέλη του Σωματείου και των οικογενειών τους.
Η διοργάνωση πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, οι οποίες συμβάλλουν στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη των μελών του και
η προστασία και προαγωγή οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων.
Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση του καταστατικού του υπό ίδρυση σωματείου ώστε να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση για τους κανόνες που θα διέπουν το υπό ίδρυση σωματείο. Στη συνέχεια δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα των παραβρισκόμενων. Ένα από τα ποιο σημαντικά ερωτήματα που ετέθησαν ήταν ποιος ήταν ο λόγος ό οποίος οδήγησε τα ιδρυτικά μέλη να προβούν στην δημιουργία του υπό ίδρυση σωματείου.
Η απάντηση της προσωρινά διοικούσας επιτροπής ήταν ότι δεν υπάρχει φορέας στον νομό που να εκπροσωπεί αμιγώς τους συνταξιούχους αστυνομικούς και ειδικότερα αναφέρθησαν στην ανυπαρξία φορέα που να εκπροσωπεί τους υπαξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: